mooi

Bel voor een vrijblijvende offerte met 06 51607244

Ons vakgebied

 • Gevelrenovatie

  Voegen verwijderen door GevelrenovatiePostmaNijboer.nl

  De uitstraling van een gemetselde woning, en dus ook de waarde ervan, wordt onder meer bepaald door de staat van de gevels. Het onderhoud van gevels is een specialisme, waarbij vakkennis en kunde, samen met het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen een zeer belangrijke rol spelen.
  Wanneer dit onderhoud niet vakkundig wordt uitgevoerd kan dit leiden tot grote bouwschades en vermindering van de waarde van uw woning. Wij hebben als bedrijf jarenlange ervaring in het renoveren van gevelwerk en zijn daarin dan ook volledig gespecialiseerd.
  Door de combinatie van vakkennis, praktijkervaring en onze geavanceerde apparatuur is renovatie van elk gevelwerk bij ons in vertrouwde handen.

 • Gevelreiniging

  Gevelreinigen door GevelrenovatiePostmaNijboer.nl

  GevelrenovatiePostmaNijboer.nl is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten vervuiling op alle soorten gevelwerk. Wij maken hiervoor gebruik van zeer krachtige mobiele hogedruk reinigers of stoomcleaners met kokend heet water.

  Hierdoor lost de organische vervuiling op en met het spoelwater afgevoerd

  Bij zeer hardnekkige vervuiling kunnen we ook beroep doen op de kennis van een toeleverancier van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, die terplekke advies kan geven. Kortom: voor iedere vorm van verontreiniging hebben wij een passende oplossing.

 • Voegwerk

  Gevel opnieuw voegen door GevelrenovatiePostmaNijboer.nl

  Uiteraard is gevelrenovatiePostmaNijboer dé specialist in het uitvoeren van voorkomende voegwerk, voor zowel renovatiewerk als ook nieuwbouw. Er bestaan diverse soorten voegwerk maar tegenwoordig zijn de vlakvolle borstelvoeg en de gladde voeg de meest voorkomende varianten.
  Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de traditionele knip, snij of dagvoeg. Al deze bovengenoemde voegtypen kunnen in diverse kleuren worden uitgevoerd. Om de juiste kleur te bepalen kunnen we een aantal proefstukjes voor u zetten waaruit u rustig een keuze kunt maken.
  Ook kunt u, de door ons gevoegde projecten uit het verleden, bekijken zodat u een goed beeld krijgt hoe dit er in de praktijk uit zal komen te zien.

 • Scheurherstel

  Scheuren herstellen door GevelrenovatiePostmaNijboer.nl

  Scheurvormingen in het metselwerk zijn vaak te wijten aan oorzaken, zoals; thermische scheuren, scheuren vanwege zakkende funderingen, beving en trilling door middel van gaswinning, aardbeving, roestend ijzer in muren, weersinvloeden, scheuren door trilling in de grond door verkeer en omliggende bouwprojecten.

  Wij zijn gecertiviseerd in het scheurherstel systeem van Thor Helical, waarmee vervormd metselwerk hersteld wordt d.m.v. het aanbrengen van gewokkelde ankers in flexibele mortel, haaks op de scheuren.

  Uw scheur repareren met Thor Helical is kwaliteit toevoegen aan het metselwerk, waardoor scheuren nagenoeg onzichtbaar worden hersteld en het metselwerk constructief wordt hersteld om spanningen en krachten op de juiste manier te verdelen. Scheuren in stenen kunnen worden hersteld met Thor Helical Restauratiemortel, te verkrijgen in meer dan 20 steenkleuren. Hiermee kan de scheur in de steen in de oorspronkelijke kleur hersteld worden.

  De vorm van de Heliforce Bar en de flexibele mortel verhoogd de draagkracht en vanwege de flexibiliteit van het scheurherstel systeem is deze in staat om benodigde bewegingen van het metselwerk op te vangen en te verdelen.